آشنایی با توری پرسی، انواع و کاربرد آن
توری پرسی که گاها آن را فنس پرسی و یا توری مشبک نیز می نامند، نوعی توری تولید شده با فرآیند دنده و بافت می باشد که جنس مفتول مورد استفاده در آن، مفتول کششی آهن است. این دسته از توری ها دارای چشمه های مربعی و مستطیلی بوده و از این جهت ظاهری مشابه توری های جوشی دارند. اما محل تقاطع مفتول ها در این نوع از توری ها بر خلاف توری های مشی با استفاده از جوش نقطه ای به یکدیگر متصل نشده اند. بلکه مفتول های مورد استفاده در آن ها به صورت تار و پود به هم بافته شده اند.
جالب است بدانید که عدم استفاده از جوشکاری در اتصال مفتول های توری پرسی زمینه لق بودن آن ها را فراهم نمی کند. نوع بافت این مفتول ها به گونه ای است که استحکام و ثبات فراوانی را به وجود آورده و موجب شده اند که توری بسیار منعطف باشد.
به منظور تهیه توری های پرسی مفتول های سیاه دارای ضخامت را به وسیله موتورهای قدرتمند تحت فشار بسیار زیاد قرار داده و آن ها را به حدی می کشند که قطر آن ها کاهش یافته و موجی سینوسی و در عین حال کنگره دار به خود بگیرند. سپس این مفتول های به دست آمده را با رعایت فاصله های معین به صورت تار و پود به یکدیگر می بافند.
در ساخت توری های پرسی مفتول هایی از جنس آهن و یا گالوانیزه مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از مزایای این مفتول ها مقاومت بسیار زیاد آنان در شرایط آب و هوایی گوناگون است. این دسته از توری ها در ابعاد مختلفی تولید شده و به بازار عرضه می گردند. اندازه استاندارد اندازه این توری ها 1*2 متر می باشد. جالب است بدانید که عرض این دسته از توری ها قابلیت افزایش تا 1.5 متر و طول آن ها قابلیت افزایش تا 6 متر را دارا می باشد. قطر مفتول های به کار گرفته شده در بافت توری پرسی عموما بین 2 میلی متر تا 5.5 میلی متر و ابعاد چشمه های شکل گرفته در حین بافت نیز از 10 میلی متر تا 150 میلی متر متغیر می باشد.
عوامل موثر بر وزن توری های پرسی
وزن ورق های توری نیز با توجه به سایز مفتول های استفاده شده در بافت آن ها و نیز ابعاد چشمه های ایجاد شده مشخص می شود.
برخی از محصولات ما
در زیر میتوانید برخی از محصولات گروه پارسیس را مشاهده بفرمایید